Girona

Míchel: “No sabem perquè ha anul·lat el gol”

Després de caure per la mínima al camp de Las Palmas, Míchel Sánchez ha mostrat el seu malestar per les circumstàncies que han condicionat el partit, el gol anul·lat a Van de Beek, i ha expressat la seva preocupació per l’estat físic de l’equip, especialment amb la lesió de Francés, que s’afegeix a una llarga llista de baixes. Amb diversos jugadors al límit, l’entrenador ha subratllat la dificultat de mantenir la competitivitat amb tan poques opcions de rotació.

Preguntat per la poca activitat en atac

“Sí que hem vist porteria, però ens l’han anul·lat i no sé per què. Ens hem quedat amb 10 després d’una lesió i no ens han deixat fer el canvi. Hi ha hagut situacions que no hem pogut controlar”

Què els hi has dit als jugadors al descans?

“He dit a l’equip que seguíssim igual, intensos, mirant cap amunt i amb personalitat per encarar el rival. Tenim moltes baixes i acumulem fatiga, però l’equip s’ha buidat. El començament del partit és diferent, i ens han tret un gol que no té explicació. No sabem per què.”

Sobre les noves lesions

“L’Arnau és un cop, però Francés ens preocupa més. No li han fet proves encara, les hi faran demà. És un contratemps més. Hem de continuar fent-nos forts com a equip per seguir en aquesta situació i recuperar la majoria de jugadors.”

Recuperar a efectius per millorar

“Quan puguem estar tots, sobretot per poder fer canvis que ens permetin modificar aspectes del joc i tenir més energia. Hi ha molts jugadors que acumulen molts minuts, però han de seguir jugant. És una cosa amb la qual haurem de conviure avui.”

Com ha vist a l’equip?

“Veient la jugada del gol anul·lat 20 vegades, la perspectiva canvia molt. La segona part ha sigut més embolicada i amb menys ritme de joc. L’equip ha competit bé i ha tingut personalitat, sobretot als primers minuts. Ens enduem una derrota preocupant perquè hem de recuperar molts jugadors, i no sé com ho farem. La possibilitat que Francés no hi sigui en els pròxims tres partits és preocupant.”

La Copa a l’horitzó

“Avui, gent com Juanpe i Stuani, que tenia unes molèsties, no han jugat per reservar-los per a la Copa. Jugaran tres jugadors del filial i, llavors, set del primer equip. És la normativa. Veurem si l’expulsió de Juan Carlos afecta per a la Copa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)