Girona

El Jovent Gironí, contrari als elevats preus per veure el Liverpool a Montilivi

“Des del Jovent Gironí volem expressar la nostra profunda indignació pels elevats preus de les entrades per al pròxim partit de Champions contra el Liverpool. Els aficionats hem patit molt per arribar fins aquí i aquest club ha crescut amb el suport de la seva gent que, partit a partit, han omplert Montilivi i han acompanyat l’equip en cada pas.

El futbol és, i ha de continuar sent, un esport popular i accessible per a tothom. Cal cuidar l’afició i els socis, perquè són els qui han estat en els moments difícils, els qui hi són avui i els qui hi seran sempre, en les bones i en les dolentes.

Reivindiquem el futbol de la gent i, per això, demanem al club que reflexioni i ofereixi preus populars per a tots els socis. Volem un estadi ple de gironins que donin suport a l’equip, i no que l’estadi es converteixi en un luxe inabastable. El futbol és de la gent!”

Amb aquest comunicat emès a les xarxes socials, el Jovent Gironí manifestava la seva posició respecte al preu de les entrades estipulat pel Girona de cara al duel de Champions League contra el Montilivi en el qual els socis hauran de pagar entre 85 i 123 euros. L’afició del Girona continua mostrant la seva indignació per l’elevat cost de presenciar la Lliga de Campions a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)