Més hoquei

Hoquei en línia

Roller Games de Nanjing 2017

Pletòriques, les noies juguen avui contra els EUA

Hoquei en línia. Van vèncer per 4-0 la República Txeca amb ple de gols catalans

La selecció espanyola d’hoquei en línia va derrotar ahir per un contundent 4-0 la República Txeca en les semifinals dels Wolrd Roller Games i avui jugarà la final contra els Estats Units a les 10 del matí, hora catalana. En la fase de grups, l’equip estatal, en el qual hi ha vuit jugadores catalanes, va derrotar l’equip nord-americà per 0-1. Ahir, l’equip dels Estats Units es va desfer en la semifinal del Canadà i s’entreveu com un rival prou complicat. Les txeques i les canadenques, per la seva banda, lluitaran per la medalla de bronze.

Els gols de Marlen Beltrán (Jujol), Ana Sierra (Rubí Cent Patins) i Shauny Ortega (Rubí Cent Patins) abans de la mitja part van aplanar el camí de l’equip que entrenen Phil Boudreault i Jari Nieminen, que va rubricar amb una segon gol d’Ortega el seu triomf històric en el segon temps. Espanya està completant un gran torneig. Va accedir a la segona fase invicte amb tres triomfs en tres partits –27 gols a favor i només dos en contra– i en els quarts de final i les semifinals ha mantingut el nivell. Pel que fa a la selecció masculina –en la qual hi ha vuit jugadors catalans–, va derrotar Suïssa per 8-2 i avui s’enfrontaran amb Letònia amb el cinquè lloc en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)