Més hoquei

Hoquei sobre patins

Lliga Catalana

El Barça goleja el Lleida

Hoquei sobre patins. Els blaugrana van golejar (8-1) en l’inici de la Lliga Catalana. També van guanyar l’Igualada i el Vendrell

El debut d’Edu Castro a la banqueta del Barça Lassa es va saldar ahir amb un triomf per 8-1 contra l’ICG Software Lleida en la primera jornada del grup A de la Lliga Catalana. Gual va fer els dos primers gols del Barça, però Darío Giménez va replicar. Barroso (2); Gual, de nou, aquest cop de falta directa, i els joves Àlex Joseph (2) i Aleix Borregán van arrodonir el triomf. En el grup C, el Vic va empatar amb l’Arenys de Munt (2-2), mentre que l’Igualada, per la seva banda, es va desfer del Lloret Vila Esportiva per 2-1 en un partit molt igualat. En el grup D, el Vendrell va derrotar per 7-5 el Citylift Girona. Quant al grup B, el Reus Deportiu juga avui a les nou del vespre a casa contra el Recam Làser Caldes en la primera jornada de la competició. El duel suposarà el debut a la banqueta roig-i-negra de l’exjugador del club Jordi Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)