OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

El Reus comença fort

OK Lliga. Els roig-i-negres van guanyar a la complicada pista del Voltregà en l’inici de la lliga. Àlex Rodríguez i Raúl Marín van destacar amb dos gols

VOLTREGÀ 2 REUS 6

CP VOLTREGÀ:Blai Roca, Crespo, Armengol, Aleix Molas i Teixidó –equip inicial–; Ignasi López i Gallifa.REUS DEPORTIU:Ballart, Bancells, Casanovas, Torra i Marín –equip inicial–; Àlex Rodríguez i Salvat.GOLS:0-1 (13’) Àlex Rodríguez. 0-2 (18’) Salvat. 1-2 (20’) Teixidó. 1-3 (23’) Àlex Rodríguez. 1-4 (32’) Bancells. 2-4 (36’) Teixidó. 2-5 (47’) Marín, de falta directa. 2-6 (50’) Marín.ÀRBITRES:O. Valverde i J. Sánchez.FALTES:12 del Voltregà i 13 del Reus.

El Reus Deportiu va coneçar fort l’OK Lliga i va guanyar a la complicada pista del Voltregà en l’estrena de la competició. Els de Sant Hipòlit van lluitar per sumar algun punt, sobretot en la primera meitat, però els roig-i-negres van saber controlar el joc quan van aconseguir avançar-se i van arrodonir el resultat en els darrers minuts. Àlex Rodríguez va destacar amb dos gols en la primera meitat que van posar el seu equip amb avantatge, i Raúl Marín en va fer dos en els darrers tres minuts que van servir per assegurar la victòria. En els locals Gerard Teixidó va fer els dos gols que van mantenir les aspiracions de l’equip durant força minuts.

El Voltregà, que encara té Eric Vargas amb problemes físics, va buscar els contraatacs en els primers minuts de l’enfrontament i quan els reusencs es van avançar amb dos gols van saber tornar a situar-se dins del partit. Àlex Rodríguez va ser l’encarregat de fer el 0-1 i va marcar el primer gol de la competició d’aquesta temporada. En el descans es va arribar amb un 1-3 per als visitants.

En la segona meitat, els roig-i-negres van ampliar el seu avantatge, però els de Sant Hipòlit van seguir lluitant i van tenir uns minuts bons de joc en què van crear força ocasions. El Voltregà va fer el 2-4 i va disposar d’una falta directa, que no va aprofitar, per reduir la diferència. El control de la situació del Reus va tenir el seu fruit en els darrers minuts quan Raúl Marín va fer dos gols, el primer de falta directa, i va assegurar la primera victòria de l’OK Lliga per al seu equip.