OK Lliga

Igualtat, emoció i empat final en el derbi osonenc

OK Lliga. El Voltregà va sortir de la zona de descens i el Vic va tornar a sumar punts

VOLTREGÀ 1 VIC 1

CP VOLTREGÀ:Blai Roca, Crespo, Vargas, Armengol i Teixidó –equip inicial–; Molas, Ignasi López i Gallifa.CP VIC:Tarrés, Ordeig, Borja López, Oller i Tirso Gómez –equip inicial–; Albert Grau i Urbano.GOLS:1-0 (12’) Teixidó. 1-1 (34’) Oller.ÀRBITRES:J. Gómez i R. Burgos.FALTES:7 del Voltregà i 7 del Vic.COMENTARI:El derbi osonenc entre el Voltregà i el Vic va tenir un joc anivellat, emoció i ocasions de gol, i va finalitzar amb un empat, 1-1. Els dos equips van poder aconseguir la victòria, però al final tots dos es van emportar un punt que els serveix per mirar endavant. Els de Sant Hipòlit van sortir de la zona de descens i els vigatans van tornar a puntuar després de dues derrotes seguides. En els primers minuts del partit ja es va veure un joc ràpid, sobretot dels locals, i els dos equips van tenir bones oportunitats per marcar. Els porters, Nil Roca i Octavi Tarrés, van fer bones aturades i el marcador no es va moure fins al minut dotze. En el servei d’una falta Gerard Teixidó va trobar el forat i va fer pujar l’1-0 en el marcador. Amb aquest curt resultat es va arribar al descans. En la segona meitat va ser el Vic el que va estar encertat, i amb un xut de Jassel Oller des de gairebé la meitat de la pista els visitants van aconseguir l’empat. Quedava un quart d’hora de joc i, tot i que tots dos van disposar d’ocasions, l’empat es va mantenir.