OK Lliga

De poder a poder

Hoquei sobre patins. El Lleida va empatar contra el Vendrell a 47 segons del final. Roberto di Benedetto va anotar quatre gols

LLEIDA 6 VENDRELL 6

ICG SOFTWARE LLEIDA:L. Tomàs, Cañellas, Giménez, A. Tomàs i Creus –inicial–; B. di Benedetto, R. di Benedetto, C. Candanedo, Mataix i Mola.CE VENDRELL:Camps, J. Ferrer, Mitjans, Navarro i E. Fernández –inicial–; Casado, C. Rodríguez, Rocasalbas, Mundarra i P. Ferrer.GOLS:0-1 (7’) J. Ferrer. 1-1 (7’) Giménez. 2-1 (14’) R. di Benedetto. 2-2 (15’) E. Fernández. 3-2 (18’) R. di Benedetto. 3-3 (21’) C. Rodríguez, de penal. 3-4 (21’) C. Rodríguez. 4-4 (26’) A. Tomàs. 5-4 (36’) R. di Benedetto. 5-5 (37’) Navarro. 5-6 (41’) J. Ferrer, de falta directa. 6-6 (50’) R. di Benedetto.ÀRBITRES:M. Díaz i J. Sánchez. Targeta blava a Creus, R. di Benedetto i C. Rodríguez.FALTES:12 del Lleida i 16 del Vendrell.COMENTARI:L’ICG Software Lleida i el Vendrell van empatar en un partit de poder a poder en el qual els dos equips van buscar els tres punts en la seva lluita per la quarta posició. Els lleidatans van aconseguir l’empat a només 47 segons del final gràcies a un gol de Roberto di Benedetto. El jugador francès va estar molt encertat de cara a gol i en va anotar quatre en aquest partit. El duel va tenir moltes alternatives en el marcador i un ritme trepidant des de l’inici i fins al final del partit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)