OK Lliga

El Palafrugell suma un punt meritori

OK Lliga. L’equip de Xavi Garcia és ara a cinc punts de la zona de la permanència. Pol Vives va fer el gols dels del Baix Empordà

PALAFRUGELL 1 VENDRELL 1

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Pujol i Ruiz -inicial-; Carles. Vives, Duran i Aldrich.CE VENDRELL:Camps, Navarro, Mitjans, Ferrer, Fernández -inicial-; Rodríguez, Rocasalbas, Casado i Mudarra.GOLS:1-0 (21’) Vives. 1-1 (37’) Edu Fernández.ÀRBITRES:A. Gorina i D. Picó.FALTES:12 el Palafrugell i 5 el Vendrell.

El Corredor Mató Palafrugell va sumar ahir contra el Vendrell un punt molt meritori i retalla un punt la distància respecte de la zona de la permanència. L’equip de Xavi Garcia, però, continua antepenúltim i és a cinc punts de la línia que marquen el Lloret i el Vic. El Palafrugell es va avançar amb un gol de Pol Vives en el tram final del primer període. Un gol de Fernández en el segon temps va permetre al Vendrell d’evitar la derrota. El punt sumat pels penedesencs, però, no és prou bo en la lluita per jugar la copa. Ferrer va fallar una directa (30’) per als visitants i els locals no van tenir cap bola aturada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)