el9cers

El Lleida i el Voltregà, als quarts de la CERS

Hoquei sobre patins. El Noia, contra el Barcelos, el vigent campió, i el Vendrell, a la pista del Juventude de Viana, van quedar eliminats

L’ICG Software Lleida, que va derrotar l’Igualada per 4-1, i el Voltregà, que va perdre a la pista del Valença per 2-1 però va fer valer el 5-1 favorable de l’anada, són els dos únics equips catalans que jugaran els quarts de final de la copa de la CERS. El rival del Lleida serà el Tomar portuguès, mentre que el Voltregà s’enfrontarà al Correggio italià. Els de la Terra Ferma jugaran l’anada a casa el 9 de febrer i la tornada a fora el 10 de març. Els osonencs començaran a fora. Malauradament, el Noia Freixenet i el Vendrell van quedar eliminats. Els sadurninencs van perdre per 3-1 a la pista del Barcelos –1-1 a l’Ateneu–, campió de la competició els dos últims anys. El gol d’Esteller, que va empatar el partit poc abans de la mitja part, va ser insuficient perquè els locals van acabar fent dos gols més. El Vendrell havia vençut el partit d’anada per 3-1 però va cedir per 4-1 a Viana do Castelo. El Barcelos i el Juventude de Viana es trobaran en els quarts de final. L’altre emparellament el disputaran el Turquel portuguès i el Breganze italià, que completen el ple d’equips catalans, lusitans i transalpins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)