OK Lliga

Hoquei sobre patins

ok lliga

El Reus tira pel dret a Arenys

Hoquei sobre patins. L’equip de Jordi Garcia sentencia per la via ràpida amb un 0-4 en el primer temps i suma el vuitè triomf seguit. Els locals segueixen a onze punts de la permanència

aRENYS M. 1 REUS 6

ARENYS DE MUNT:Garcia, Pérez, Illa, Galán i Daumal –equip inicial–; Cusachs, Roca, Gurri i Domènech.REUS:Ballart, Casanovas, Bancells, Marín i Torra –equip inicial–; Rodríguez i Salvat.GOLS:0-1 (8’) Bancells. 0-2 (12’) Rodríguez. 0-3 (18’) Bancells. 0-4 (23’) Salvat. 0-5 (52’) Bancells. 1-5 (46’) Galán. 1-6 (23’) Rodríguez.ÀRBITRES:I. González i P. Garcia. Blava a Marc roca, de l’Arenys de Munt.FALTES:10 de l’Arenys i 10 del Reus.

El Reus va allargar ahir la seva bona ratxa en l’OK Lliga i va sumar a la pista de l’Arenys de Munt el vuitè triomf consecutiu. Els tres punts li permeten seguir viu en la lluita pel títol tot i esperar l’ensopegada del Barça a la pista del Girona dissabte vinent en l’últim partit de la jornada. El conjunt arenyenc, per la seva banda, ho té cada vegada més complicat per protagonitzar una reacció miraculosa i continua a deu punts de la zona de permanència, que marca el Vic. Els del Baix Camp van sentenciar el partit amb un contundent 0-4 en la primera part, a pesar que Raül Marín no va transformar una falta directa per una blava a Marc Roca. Bancells va obrir la llauna i Àlex Rodríguez va encarrilar el partit. Bancells va repetir i Salvat, quan faltava 1:08 per al descans, va establir el 0-4. El Reus va incrementar la diferència en la segona part, quan Bancells va completar el seu trio de gols. L’Arenys de Munt va marcar mitjançant Galán quan faltaven 3:43 per al final i ja no hi havia res a fer. El pitxitxi Marín, que ahir no va marcar, tampoc no va fer la segona directa –desena falta local–, però Àlex Rodríguez va establir l’1-6 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)