el9cers

Hoquei patins

Copa Cers

Èxits del Lleida i del Voltregà

Hoquei sobre patins. Els osonencs van eliminar el Corregio (4-3) i els de la Terra Ferma, el Tomar (4-4), i jugaran les semifinals de la CERS

L’ICG Software Lleida i el Voltregà van superar ahir els respectius compromisos de quarts de final i jugaran la final a quatre de la copa de la CERS els dies 28 i 29 d’abril. Tots dos han manifestat la voluntat d’organitzar-la, probablement de manera conjunta. El Lleida jugarà contra el Breganze italià, mentre que el rival del Voltregà serà o bé el Barcelos o bé el Juventude de Viana.

El Voltregà va derrotar ahir el Correggio italià (4-3) després d’haver empatat a fora en l’anada (6-6) amb un gol de Xavi Crespo en el darrer minut que va evitar la pròrroga. Els altres gols contra un dur rival però que ja ha perdut la categoria a Itàlia els van fer Petxi Armengol, Gerard Teixidó i Eric Vargas.

El Lleida, que tenia un 4-2 favorable del primer partit, va aguantar estoicament a la pista del Tomar portuguès i va esgarrapar un empat molt meritori (4-4) gràcies als gols de Creus, Bruno di Benedetto, Andreu Tomàs i Darío Giménez.

El Voltregà va ser campió de la copa de la CERS el 2002 superant en la final el potent Porto i va perdre la final del 2000 contra el Paço d’Arcos. El Lleida, per la seva banda, va ser finalista el 2003 contra el Reus.