OK Lliga

Deitg defensa el triomf

Hoquei sobre patins. El porter de l’Igualada Rigat va assegurar la victòria a la pista del Vendrell amb bones accions en els últims minuts

EL VENDRELL 1 IGUALADA 2

CE VENDRELL:Camps, Jordi Ferrer, Casado, Cristian Rodríguez i Rocasalbas –equip inicial–; Mitjans, Navarro, Edu Fernández, Mudarra i Pol Ferrer.IGUALADA RIGAT:Deitg, Oriol Vives, Pla, Bars i Molas –equip inicial–; Tety Vives, Miquel, Mendez, Prat i Del Valle.GOLS:0-1 (29’) Tety Vives. 0-2 (30’) Molas. 1-2 (43’) Rocasalbas.ÀRBITRES:R. Burgos i D. Godia. Van mostrar targeta blava a Edu Fernández.FALTES:9 del Vendrell i 13 de l’Igualada.

L’Igualada Rigat va guanyar el Vendrell a domicili i el va superar en la classificació. El partit va ser molt disputat i els igualadins no van certificar la victòria, tercera seguida, fins al darrer instant. La primera meitat va ser anivellada i es va arribar al descans amb el 0-0 inicial.

En els primers minuts de la segona meitat l’Igualada es van avançar (0-2), amb dos gols en un minut de Tety Vives i Met Molas. El Vendrell va tenir ocasions i Jordi Ferrer va enviar al pal una falta directa. A set minuts del final Roger Rocasalbas va reduir les diferències (1-2) i un minut després els penedesencs van disposar d’un penal per empatar. El porter Elagi Deitg, però, va aturar el llançament de Cristian Rodríguez. En l’últim minut el Vendrell va enviar una nova bola al pal, i Elagi Deitg va fer una bona aturada per assegurar els tres punts.