OK Lliga

El Lloret Vila Esportiva no té res a fer contra el Barça

Hoquei patins. Va fer l’1-1 a l’inici, però després va ser clarament superat

BARÇA 8 LLORET 2

BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Álvarez, Pau Bargalló i Panadero –equip inicial–; Pascual, Ordóñez, Alabart, Miguélez i Sergi Fernández.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Gallardo, Rubén Fernández, Patau, Xavier Pérez i Perarnau.GOLS:1-0 (1’) Álvarez. 1-1 (4’) Marc Grau. 2-1 (8’) Panadero, de penal. 3-1 (14’) Gual. 4-1 (34’) Álvarez, de falta directa. 5-1 (40’) Gual. 6-1 (42’) Alabart. 7-1 (46’) Ordóñez. 8-1 (46’) Ordóñez, de penal. 8-2 (48’) Gallardo, de penal.ÀRBITRES:A. López i M. Lapedriza.FALTES:9 del Barça i 12 del Lloret.

El Lloret Vila Esportiva va ser derrotat clarament en la seva visita al Palau Blaugrana, una pista on no ha pogut puntuar mai en les seves visites en la màxima categoria. Els lloretencs van tenir la baixa d’Adrià Farré i del seu entrenador Manolo Barceló, que en el darrer partit van veure la targeta vermella. El Barça es va avançar en el primer minut de partit i poc després Marc Grau va empatar. Els blaugrana, però, ràpidament van encarrilar el partit en la primera meitat i en la segona van completar la golejada. A dos minuts del final Gerard Gallardo va marcar el segon gol lloretenc de penal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)