el9cers

El Voltregà perd (2-5) i no jugarà la final de la CERS

Hoquei sobre patins. Els de Sant Hipòlit han lluitat fins al final i han estat a punt d’anivellar en els darrers minuts el 0-3 que havia aconseguit el Barcelos en el primer quart d’hora de joc

El Voltregà no lluitarà pel títol de la CERS. Ha perdut la semifinal contra el Barcelos portuguès per 2-5 en un partit que s’ha posat molt complicat des de l’inici. Els portuguesos s’han avançat en el minut tres amb un gol de falta directa i abans del minut quinze ja guanyaven per 0-3. Els de Sant Hipòlit ho han intentat i han buscar el gol i la remuntada, i han estat a punt d’empatar. La bona defensa de l’actual campió de la competició i la bona actuació del seu porter Ricardo Silva han impedit el gol dels catalans durant molts minuts. A onze minuts del final Aleix Molas ha marcat l’1-3 i poc desprès, i en inferioritat numèrica, Eric Vargas ha fet el 2-3. El mateix jugador ha tingut una gran ocasió per empatar però, no l’ha aprofitar, i poc després el Barcelos ha sentenciat amb dos gols més quan el Voltregà arriscava en atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)