OK Lliga

El Lleida guanya i s’assegura jugar la CERS

Hoquei patins. El tècnic Albert Folguera renova per una temporada més

LLEIDA 5 ARENYS MUNT 0

ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Bruno Di Benedetto, Cañellas, Andreu Tomàs i Creus –equip inicial–; Giménez, Miguel López, Candanedo, Mataix i Mola.CE ARENYS DE MUNT:Rivero, Illa, Galán, Marc Roca i Aguilar –equip inicial–; Jordi Pérez, Domènech, Gurri, Avilés i Gerard Pérez.GOLS:1-0 (8’) Creus. 2-0 (11’) Andreu Tomàs. 3-0 (17’) Candanedo. 4-0 (32’) Bruno Di Benedetto. 5-0 (47’) Miguel López.ÀRBITRES:Buixeda i Galán.FALTES:8 del Lleida i 9 de l’Arenys de Munt.

L’ICG Software Lleida es va assegurar una plaça per a la copa de la CERS de la propera temporada guanyant per 5-0 l’Arenys de Munt. Els partit no va tenir gaire història, i després del 3-0 en el descans, els dos entrenadors van donar oportunitats als jugadors júnior en la segona meitat, i Miguel López fins i tot va fer un gol. L’entrenador Albert Folguera ha renovat per una temporada més. Va arribar el curs 2009/10 i complirà la seva desena temporada seguida en el Lleida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)