Lliga Europea

“Hauria pogut fer més”

Hoquei sobre patins. Cabestany (Porto) assumeix la seva quota de responsabilitat i creu que el 3-3 no concedit hauria fet mal al Barça

El tècnic català del Porto Guillem Cabestany va lamentar la derrota en declaracions als mitjans portuguesos, es va manifestar decebut i va assumir la seva quota de responsabilitzat: “Hauria pogut fer més, però no vaig poder.” El de Sant Pere de Riudebitlles va valorar el fet que el seu equip fos “superior en algunes fases contra un rival molt fort i que ha après a jugar aquests tipus de partits” i va elogiar la defensa blaugrana: “Van defensar millor que nosaltres. Van ser més efectius amb menys ocasions. Respecte del gol no concedit a Silva, entén que hauria pogut canviar la tendència: “En aquest nivell, un error dels àrbitres o d’un jugador ho pot canviar tot. No sé què hauria passat si haguéssim empatat. El 3-0 va ser un cop psicològic per a nosaltres i l’empat hauria estat un cop dur per a ells. Les càmeres no menteixen, però no vull donar les culpes de la derrota als àrbitres. Hauríem pogut fer més i qui hauria pogut fer més soc jo.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)