OK Lliga

El Citylift Girona fitxa Enric Torner

Hoquei sobre patins. El torderenc prové del Forte dei Marmi italià i arriba per ajudar a consolidar el projecte a l’OK Lliga i el debut en la competició europea

El Citylift Girona va presentar el seu fitxatge estel·lar per a la propera temporada, Enric Torner. El torderenc, de 27 anys, ha jugat les darreres cinc temporades en el Forte dei Marmi italià i ha estat una peça important dels seus èxits. Tot i que podia seguir jugant a la lliga italiana havia decidit tornar a Catalunya, el conjunt gironí ha estat el seu destí i ha signat per un any. L’entrenador del Girona, Ramon Benito, va explicar en la presentació que es va fer a les instal·lacions de Citylift Ascensors, l’empresa patrocinadora: “És un jugador important per a les noves aspiracions del Girona i esperem que ens ajudi a consolidar-nos a l’OK Lliga i a fer aquest pas més a Europa.” El tècnic va explicar que ja l’havia entrenat quan era juvenil a Tordera i que quan va militar en el Lloret va coincidir amb Jaume Llaverola i Raúl Pelicano, actuals jugadors del Girona.

El nou jugador del conjunt gironí va explicar sobre el fitxatge: “Tenia al cap tornar a casa després de cinc anys, em podia quedar allà però volia estar més tranquil.” I hi va afegir que passar d’un equip subcampió de la lliga italiana a un que ha acabat setè a l’OK Lliga “no és cap pas enrere”: “És un projecte que m’agrada i veig moltes possibilitats.” El torderenc també va dir que es van posar d’acord abans de saber que el Girona es classificaria per a la CERS, i que l’únic que va preguntar va ser si es salvarien. Enric Torner va comentar respecte al que pot aportar al Girona: “Crec que soc un jugador que sap jugar tant al davant com al darrere, i al que demani l’entrenador m’hi puc adaptar.” També va dir que és un jugador que pensa i sap estar a dins de la pista i que pot aportar això als joves de l’equip. El torderenc també va dir que té ganes d’aprendre del seu entrenador i dels veterans.

Ramon Benito va explicar que la plantilla del Girona està tancada i que aquesta setmana presentaran el segon fitxatge, Marc Gómez, que torna al Girona després d’un temporada a l’Scandiano italià. Hi haurà quatre baixes: David Gelmà, el seu germà Joan Gelmà, Borja Ramon i el segon porter Albert Daniel. Una plaça de jugador de pista serà per a un jove de la base i el segon lloc a la porteria se l’aniran combinant Carles Bustos i Marçal Coll.

Sis títols en cinc temporades jugant a Itàlia

En les cinc temporades que Enric Torner ha jugat en el Forte dei Marmi italià ha guanyat sis títols. En la primera campanya, la 2013/14, ja va ser campió de lliga i la va guanyar tres campanyes consecutives. En les dues darreres ha arribat a la final i ha estat subcampió. El torderenc i el Forte van ser campions de la copa italiana la temporada 2016/17 i en el primer i en aquest curs van guanyar la supercopa d’Itàlia. En totes les temporades ha disputat la competició europea i l’any 2016 el Forte dei Marmi va arribar a les semifinals de la lliga europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)