OK Lliga

El Barça reacciona en els darrers cinc minuts

OK Lliga. El Voltregà va plantar cara i en el descans guanyava per 1-2

BARÇA 5 VOLTREGÀ 2

BARÇA LASSA:Sergi Fernández, Gual, Álvarez, Pau Bargalló i Panadero –equip inicial–; Alabart, Nil Roca, João Rodrigues, Joseph i Egurrola.CP VOLTREGÀ:Blai Roca, Crespo, Armengol, Molas i Ballart –equip inicial–; Vargas, Manrubia, Gallifa i Dalmau.GOLS:1-0 (19’) Álvarez. 1-1 (21’) Ballart. 1-2 (23’) Gallifa, de penal. 2-2 (38’) Nil Roca. 3-2 (45’) Álvarez. 4-2 (46’) Nil Roca. 5-2 (46’) Álvarez.ÀRBITRES:A. De la Hera i D. Cantos.FALTES:7 del Barça i 9 del Voltregà.INCIDÈNCIES:El Voltregà va fer el passadís de campió als blaugrana, i el Barça va oferir a l’afició els trofeus de la Lliga Catalana i la copa Continental.COMENTARI:El Barça Lassa va haver de posar tot el seu bon joc a la pista per derrotar un Voltregà que va fer un gran partit i que va tenir possibilitats de puntuar al Palau Blaugrana fins als darrers cinc minuts. La reacció del Barça en els últims minuts va ser contundent, va marcar tres gols en menys de dos minuts i del 2-2 va passar a un clar 5-2. El Barça va tenir molts problemes en la primera meitat per superar la bona defensa que va muntar el conjunt osonenc i el primer gol no va arribar fins a sis minuts del descans. Poc després, però, el Voltregà va empatar i encara va tenir temps de fer l’1-2 de penal abans del descans. En la segona meitat, els blaugrana van sortir a buscar la remuntada i encara que el Voltregà va tenir alguna ocasió, la van aconseguir. Nil Roca va superar el seu germà bessó, Blai, porter del Voltregà, i va empatar, i més tard Pablo Álvarez va posar al davant els blaugrana. En menys de dos minuts, els mateixos jugadors van fer dos gols més i el Barça va aconseguir el triomf.