OK Lliga

El Reus, nou líder de l’Ok Lliga

Hoquei sobre patins. Malgrat l’empat inesperat contra el Calafell, aprofita la derrota del Noia a Lloret i el fet que el Barça i el Lleida tenen el partit pendent de la segona jornada

Tot i que dissabte a la nit va empatar inesperadament a casa contra el Calafell (2-2), el Reus és el nou líder de l’Ok Lliga després de la tercera jornada rellevant al capdamunt el Noia, que es va estimbar, també contra pronòstic, a la pista del sorprenent Lloret (4-1). El lideratge del conjunt del Baix Camp podria tenir les hores comptades, ja que el Barça, que és tercer amb un punt menys –7 el Reus i 6 els blaugrana, empatats amb l’Igualada, el Caldes (2/2), el Lleida (2/2) i el Noia– rebrà dimarts precisament el Caldes en el partit ajornat de la segona jornada. També es jugarà el Calafell-Lleida. Aquest migdia, els de la Terra Ferma han derrotat amb solvència el Vic, mentre que el Liceo ha golejat el Vendrell per 8-2 (7-1 a la mitja part) amb 4 gols de Miras, El Sant Cugat, per la seva banda, va perdre a Alcobendas encaixant un gol en l’últim minut i encara no ha puntuat a la màxima categoria. Els madrilenys, acabats de pujar, ja han obtingut cinc meritoris punts. Resultats de la 3a jornada: Igualada-Girona (3-1); Barça-Voltregà (5-2); Reus-Calafell (2-2); Caldes-Alcoi (4-3); Liceo-Vendrell (8-2); Alcobendas-Sant Cugat (3-2): Lleida-Vic (4-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)