OK Lliga

El Lleida guanya el Calafell i és el nou líder

Hoquei patins. El partit es va decidir en una segona meitat amb molts gols

CALAFELL 2 LLEIDA 5

CALAFELL TOT L’ANY:Serra, Romeu, Torné, Àngel Rodríguez i Pujol -equip inicial-; Palau, Vázquez, Martí i Andreu.CE LLEIDA LLISTA:Lluís Tomas, Cañellas, Roberto di Benedetto, Bruno di Benedetto i Andreu Tomàs -equip inicial-; Oruste, Creus, Candanedo, Raúl Fernández i Folguera.GOLS:1-0 (8’) Romeu. 1-1 (11’) Roberto di Benedetto. 1-2 (32’) Oruste, de falta directa. 1-3 (41’) Roberto di Benedetto, de falta directa. 1-4 (44’) Bruno di Benedetto. 2-4 (48’) Pujol, de falta directa. 2-5 (50’) Roberto di Benedetto.ÀRBITRES:O. Valverde i J.A. Ribó. Targeta blava a Romeu, Torné i Oruste.FALTES:19 del Calafell i 12 del Lleida.COMENTARI:El Lleida Llista es va situar líder de l’OK Lliga després de guanyar el Calafell Tot L’Any (2-5) en un partit ajornat de la segona jornada i que es va disputar a la pista del Club d’Esports Vendrell, ja que la del Calafell està en obres. El conjunt lleidatà ha guanyat els tres partits que ha disputat i suma 9 punts, com el Barça, però té una major diferència general de gols al seu favor i ocupa el primer lloc. El Calafell va ser el que va inaugurar el marcador, però els lleidatans van empatar tot seguit i amb l’1-1 es va arribar al descans. En la segona meitat el Lleida va disposar de dues faltes directes seguides en mig minut, en va aprofitar una i es va avançar. Una altra falta directa va posar l’1-3 en el marcador. Els locals ho van intentar i van tenir ocasions, però només van poder tornar a marcar de falta directa (2-4). El Lleida va saber controlar els últims minuts i es va emportar la victòria.