el9cers

El Citylift Girona goleja en l’estrena en l’Europa Cup

Europa Cup. Els gironins van deixar pràcticament sentenciada l’eliminatòria de setzens de final derrotant el Darmstadt alemany a domicili

DARMSTADT 1 GIRONA 6

RSC DARMSTADT:Leyer, Bender, Cuntz, Wagner, Becker, Hack, Behnke, Andrade, Koch i Mensah.CITYLIFT GIRONA:Jaume Llaverola, Marc Gómez (2), Oriol Garcia (2), Marc Palazón (1), Enric Torner (1), Marc Palau i Marçal Coll.GOLS:1-2 en el descans.ÀRBITRES:A. Esoli i N. Melo (FRA).FALTES:10 del Darmstadt i 8 del Girona.

El Citylift Girona va aconseguir una clara golejada en el seu històric debut en la competició europea i va guanyar per 1-6 a la pista del Darmstadt alemany en el partit d’anada dels setzens de final de l’Europa Cup. Els gironins van deixar pràcticament encarrilada l’eliminatòria després de trencar el partit en la segona meitat i fan camí cap a l’enfrontament de vuitens contra el Lleida Llista, el vigent campió, que ha quedat exempt en la primera eliminatòria.

En la primera meitat, als gironins, els va costar superar el conjunt alemany, que es va tancar bé en defensa i el seu porter va fer aturades de mèrit. L’insistència del Girona els va fer arribar al descans amb un 1-2 al seu favor. En els primers minuts de la segona meitat va arribar el tercer gol i, poc després, l’1-4, marcat de falta directa per Enric Torner. Els gironins van tenir ocasions i les van aprofitar, marcant dos gols més i sentenciant el partit, 1-6. Oriol Garcia i Marc Gómez van fer dos gols cada un, i Marc Palazón i Enric Torner, un.

EL PROTAGONISTA

Contents de la fita històrica, ha sigut un camí llarg i dur. Hem començat guanyant, i fora de casa
Ramon Benito
ENTRENADOR DEL gIRONA

L’Igualada venç i el Caldes cau derrotat

L’Igualada Rigat va encarrilar els setzens de final de l’Europa Cup guanyant per 7-1 l’Uri suís. Oriol Vives, en dues ocasions, Jordi Méndez, Ton Baliu, Met Molas, Roger Bars i Tety Vives van fer els gols. El Recam Làser Caldes va perdre per 4-2 a la pista del Tomar portuguès i haurà de remuntar. Álvaro Giménez va fer els dos gols. El Caldes va encaixar el quart gol només 2 minuts abans del final i quan buscava l’empat.