OK Lliga

Le Berre porta el triomf

OK Lliga. El Lloret va aconseguir el primer triomf fora de casa a la pista del Voltregà gràcies a tres gols del jugador francès

VOLTREGÀ 1 LLORET 5

VOLTREGÀ STERN MOTOR:Blai Roca, Crespo, Armengol, Molas i Ballart –equip inicial–; Vargas, Manrubia, Ordeig, Gallifa i Dalmau.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Àlex Greau i Aguirre –equip inicial–; Farré, Le Berre, Gelmà, Xavier Pérez i Perarnau.GOLS:1-0 (13’) Armengol. 1-1 (20’) Plaza. 1-2 (24’) Le Berre. 1-3 (25’) Le Berre. 1-4 (33’) Plaza. 1-5 (49’) Le Berre, de falta directa.ÀRBITRES:A. Veiga i D. Cantos. Van mostrar targeta blava a Ballart.FALTES:2 del Voltregà i 9 del Lloret.COMENTARI:Els tres gols del francès Antoine Le Berre van portar al Lloret Vila Esportiva la primera victòria fora de casa, a la complicada pista del Voltregà Stern Motor. Els osonencs es van avançar en el marcador però els selvatans van estar molt centrats i molt efectius i van saber capgirar la dinàmica del partit. David Plaza va empatar, i en els dos últims minuts abans del descans Antoine Le Berre va anotar dos gols des de dins l’àrea i va situar l’1-3 en el marcador. En la segona meitat un nou gol de David Plaza va impedir que els locals tinguessin ànims per buscar la remuntada i quan només faltava un minut per al final del partit, el jugador francès va completar el seu triplet de gols en transformar una falta directa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)