OK Lliga

El Reus empata (4-4) a la pista del Liceo i continua invicte

Hoquei sobre patins. El Lleida, l’Igualada i el Noia s’han assegurat la classificació per jugar la copa en aquesta tretzena jornada de l’OK Lliga

L’enfrontament entre el segon, el Liceo, i el tercer, el Reus Miró, de l’OK Lliga ha finalitzat amb un empat (4-4) i tots dos mantenen les seves posicions, tot i que ara amb els mateixos punts (29) que el Recam Làser Caldes. Els roig-i-negres ha anivellat un 2-0 inicial dels gallecs en un minut i després s’han situat per davant (3-4) Un gol a nou minuts del final del Liceo ha significat l’empat. El Reus continua invicte desprès de tretze partits de lliga.

El Caldes ha guanyat l’Alcobendas amb remuntada inclosa (3-2), i la derrota dels madrilenys ha ajudat a que el Lleida Llista, l’Igualada Rigat i el Noia Freixenet s’hagin assegurat la classificació per la copa.

Els resultats de la tretzena jornada són: Vendrell-Igualada 2-2; Vic-Noia 2-2; Caldes-Alcobendas 3-2; Voltregà-Lloret 1-5; Sant Cugat-Alcoi 2-4; Calafell-Girona 6-5; Liceo-Reus 4-4. El partit entre el Barça i el Lleida es jugarà el 8 de gener del 2019.