OK Lliga

El Voltregà venç el Reus (2-1) i jugarà la copa

Hoquei sobre patins.El Barça esclafa l’Alcobendas per un escandalós 12-0, la major golejada de la present temporada

El Voltregà, que ha derrotat el Reus per 2-1, serà el vuitè equip que jugarà la copa al febrer a Reus. Els del Baix Camp han perdut la condició d’invictes en el darrer partit de la primera volta. Els gols dels de Cesc Linares els han fet Armengol i Molas. Per part del Reus ha marcat Cristian Rodríguez.

També s’ha acabat de configurar el quadre de la copa decidint el quart cap de sèrie, que serà el Caldes tot i que ha perdut a la pista del Liceo (4-0). El conjunt calderí evitarà per tant el Barça, el vigent campió, el Liceo i el Reus, en els quarts de final. El Lleida, que optava a arrabassar-li el quart lloc, ha perdut a la pista del Vendrell (3-1). L’equip de Gonzalo Medina suma el segon triomf del curs. També ha obtingut el seu segon triomf el Sant Cugat, que ha derrotat el Lloret (4-1).

El Barça, assedegat després de dos empats, li ha endossat un escandalós 12-0 a l’Alcobendas en un recital d’actitud i d’eficàcia. És la major golejada fins ara de la temporada, millorantel 10-0 que li va clavar el Liceo al Lloret. Manté els quatre punts sobre el Liceo, que és segon, però ja n’hi treu 9 al tercer, el Reus. La resta de resultas han estat: Calafell-Igualada (4-3); Vic-Alcoi (1-0) i Noia-Girona (7-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)