OK Lliga

Llorca decanta el triomf

Hoquei sobre patins. El jugador del Noia Freixenet marca tres gols a la pista del Lleida Llista i els visitants sumen els tres punts

LLEIDA 2 NOIA 4

LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Bruno di Benedetto, Cañellas, Andreu Tomàs i Roberto di Benedetto –equip inicial–; Oruste, Creus, Candanedo, Besolí i Folguera.NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Costa, Llorca i Aragonès –equip inicial–; Humberto, Marc Grau, Edu Fernández, Montserrat i Zapater.GOLS:o-1 (2’) Llorca. 0-2 (3’) Llorca. 1-2 (20’) Oruste. 2-2 (40’) Andreu Tomàs, de penal. 2-3 (48’) Llorca, de falta directe. 2-4 (49’) Creus.ÀRBITRES:R. Fernández i A. López. Targeta blava a Roberto di Benedetto.FALTES:9 del Lleida i 7 del Noia.COMENTARI:Sergi Llorca va marcar tres gols pel seu equip que van decantar la victòria pel Noia Freixenet en la seva visita a la pista del Lleida Llista. Els dos primers van ser en els primers tres minuts, però, després, el conjunt local va poder reduir les diferències abans del descans amb un gol d’Oruste (1-2). En la segona meitat, el Lleida va buscar l’empat i Andreu Tomàs va marcar de penal a deu minuts del final. Una falta directa contra els locals, per la targeta blava a Roberto di Benedetto, va servir perquè Sergi Llorca marqués el seu tercer gol i tornés a posar per davant els de Sant Sadurní, a dos minuts del final. Un minut després, Xavier Costa va marcar i va deixar el partit sentenciat.