Copa

MARC GUAL

JUGADOR DEL BARÇA LASSA

“Torno a disfrutar de l’hoquei patins”

“Sabíem que si desgastàvem el Liceo des del principi, acabarien caient”

“M’ho passo bé dins de la pista”

El mestre de les passades, l’home que marca el ritme dels partits, ha tornat a ser fonamental en el títol de copa del Barça Lassa. Marc Gual (Sant Sadurní, 1980) viu una veritable segona joventut i l’equip ho agraeix.

Un títol de copa meritori en una competició molt igualada.
Hi ha hagut partits molt intensos i s’han decidit al final gairebé tots. La gent surt molt conscienciada perquè saben que en un cap de setmana pots obtenir un títol. Nosaltres també ho estàvem.
Van trencar la final en un segon temps fulgurant.
Sabíem que si els desgastàvem dels del principi acabarien caient perquè, per mala sort, tenien dues baixes, i no podien aguantar el ritme nostre tot el partit. En la primera part ho hem intentat; hi ha hagut desgast però la bola no ha entrat. En la segona hem incrementat més el ritme i han entrat els gols.
És complicat adaptar-se a tants canvis i el consegüent repartiment de minuts?
Diuen que tenim dos equips a la plantilla i és així. Tothom s’ha d’anar adaptant. Tots tenim les nostres virtuts i això s’ha d’anar aprofitant.
Passa un moment òptim.
Estic tornant a disfrutar de l’hoquei sobre patins, passant-m’ho bé dins de la pista, que és el que un jugador vol. I quan passa això, les coses surten soles, disfrutes i jugues bé.
De moment, una temporada rodona amb quatre títols i els lideratges de l’OK Lliga i la lliga europea. Ara toca esperar rival en els quarts continentals. Tant de bo sigui el Noia?
Esperem que per sort de l’hoquei català pugui passar als quarts i que puguem jugar una gran eliminatòria. Ens els hem trobat més d’un cop aquest curs i com s’ha vist en els quarts de la copa són un rival molt dur. A veure si podem arribar a la final a quatre i aconseguir els dos títols que ens queden.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)