OK Lliga

Obligats a remuntar

Hoquei sobre patins. El Noia Freixenet supera un 2-1 advers en els darrers deu minuts i aconsegueix la quarta victòria consecutiva

ALCOBENDAS 2 NOIA 3

ALCOBENDAS:Sheda, Aspra, Marcos López, Curro fernández i Gonzalo Pérez –equip inicial–; Miguel López, Alex Roca i Iñigo Artacho.NOIA FREIXENET:Zapater, Aleix Esteller, Costa, Sergi Llorca i Sergi Aragonès –equip inicial–; Humberto Mendes i Marc Grau.GOLS:0-1 (4’) Costa. 1-1 (18’) Marcos López, de penal. 2-1 (40’) Gonzalo Pérez. 2-2 (43’) Marc Grau. 2-3 (46’) Aleix Esteller.ÀRBITRES:S. Mayor i A. Veiga. Targeta blava a Artacho, Curro Fernández, Humberto Mendes i Marc Grau.FALTES:11 Alcobendas i 12 Noia.

El Noia Freixenet es va veure obligat a remuntar a la complicada pista de l’Alcobendas, va obtenir tres punts importants i ja suma quatre victòries consecutives en l’OK Lliga. El conjunt madrileny feia quatre partits que no perdia i va caure derrotat per la mínima. Els de Sant Sadurní es van avançar en el minut 4 amb un gol de Costa i van dominar més en la primera meitat però l’Alcobendas va aprofitar un penal per empatar abans del descans.

En la segona meitat el Noia se’n va veure un bull per superar les envestides, a vegades bastant violentes, dels madrilenys. Amb un encertat Martí Zapater a la porteria, va saber aguantar les targetes blaves i les inferioritats i quan va tenir l’equip al complet en els darrers minuts va imposar el seu ritme i amb gols de Marc Grau i Aleix Esteller va remuntar i va guanyar.