OK Lliga

El Barça venç el Lloret (11-2) i manté la condició d’invicte

Hoquei sobre patins.

El Barça Lassa, que ja és campió, ha derrotat aquest migdia en l’OK Lliga (11-2) l’assedegat Lloret Vila Esportiva, que continua en zona de descens. El conjunt blaugrana manté l’objectiu de ser el primer equip de la història de la competició que clou el curs sense haver perdut cap partit. En l’altre duel d’avui, el Calafell tot l’any ha derrotat el Noia Freixenet per 3-2 i ha fet un pas endavant pràcticament decisiu cap a la permanència. Els sadurninencs s’allunyen gairebé definitivament de la lluita pel subcampionat i són quart a dos punts del Reus.

Dissabte, el Lleida va prolongar les celebracions amb un empat valuós a la pista del Liceo (3-3) amb un gol d’Oruste –en l’últim minut. L’empat beneficia al Reus, que és tercer a tres punts dels gallecs i manté viva la flama de la lluita pel subcampionat. L’Igualada Rigat, per la seva banda, va reconfirmar la seva bona segona volta amb un triomf a la pista del Voltregà (1-3). L’equip arlequinat és cinquè i ja no opta a accedir a la lliga europea –les quatre places ja les tenen assignades el Barça, el Liceo, el Reus i el Noia, els mateixos equips que aquest curs l’han disputat–però s’ha assegurat de manera brillant la presència en la pròxima edició de l’Europa Cup. El Vendrell va confirmar el descens matemàtic de l’Alcoi (5-4) i va fugir de la zona de descens refermant una vegada més l’encert d’haver fitxat el tècnic Josep Lluís Delriu el mes de febrer.

Els equips en zona de descens són el Lloret (xx), el Citylift Girona (24 punts), el Sant Cugat (23) i l’Alcoi (12). El triomf del Sant Cugat davant del Girona (6-2) el ressitua en nou en la lluita per la permanència que, a banda dels quatre implicats, afecta a uns quants equips més en una part mitjana-baixa molt entremaliada. Resultats de la 27a jornada: Alcobendas-Reus (4-5); Liceo-Lleida (3-3): Vendrell-Alcoi (5-4); Voltregà-Igualada (1-3); Sant Cugat-Girona (6-2); Caldes-Vic (2-2); Barça-Lloret 11-2) i Calafell-Noia (3-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)