OK Lliga

Pau Bargalló i Laura Puigdueta són els MVP de l’OK Lliga

Hoquei sobre patins. El blaugrana guanya aquest guardó per segona vegada i per la jugadora del Palau és el primer cop

Pau Bargalló (Barça Lassa) i Laura Puigdueta (Generali Palau) han estat escollits MVP de l’OK Lliga masculina i femenina respectivament. Els seleccionadors estatals i el director tècnic de la Federació Espanyola de Patinatge els han nomenat després de fer la seva valoració.

Per al jugador blaugrana aquesta es la segona vegada que rep aquest guardó, ja que el va aconseguir la temporada 2016/17. En aquesta temporada ha estat una peça important del títol de lliga del Barça i ha aportat 17 gols i 20 assistències. Per a Laura Puigdueta és la primera vegada que és escollida millor jugadora de la lliga, i succeeix a la seva companya de club Berta Busquets que ho va ser la temporada passada. Laura Puigdueta ha estat una jugadora clau en el títol de lliga del Generali Palau i ha marcat 34 gols i ha donat 14 assistències. Sergi Mayor ha estat l’àrbitre millor valorat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)