Internacional

Neix la primera associació de clubs europea

Hoquei sobre patins. El Barça, el Reus i el Noia, entre els fundadors

L’Associació Europea de Clubs d’Hoquei (EHCA) neix avui a Barcelona amb el lideratge de vuit grans clubs continentals: el Noia Freixenet, el FC Barcelona i el Reus Deportiu (Catalunya); el Liceo de la Corunya (Espanya), i el Porto, el Benfica, l’Sporting i l’Oliveirense (Portugal). Entre els vuit clubs fundadors sumen 43 copes d’Europa.

L’objectiu de la nova associació, segons un comunicat, és tenir un paper actiu i assessorar les grans organitzacions internacionals del patinatge, començant per la World Skate Europe i la World Skate. “Millorar l’hoquei sobre patins com a esport i espectacle per als aficionats en tots els seus aspectes i mediatitzar-lo i impulsar-lo a tot Europa són alguns dels objectius que s’ha marcat l’EHCA.” El següent pas serà el reconeixement en l’àmbit europeu de la nova associació com a únic organisme que representa els clubs.

Avui mateix, després de la constitució de l’associació, s’elegiran els òrgans rectors i es farà la primera assemblea oficial de l’EHCA. A la tarda es presentarà oficialment el nou organisme a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)