Més hoquei

Tres catalans a la recerca de la supercopa

Hoquei sobre patins. El Reus obre el foc contra el Liceo, que defensa el títol. El Barça i l’Igualada completen les semifinals d’avui

El Reus Deportiu Miró, el Barça i l’Igualada Rigat lluitaran pel títol de la supercopa d’Espanya que la temporada passada va guanyar el Liceo i que defensa el títol en l’edició que comença avui al pavelló de Les Comes d’Igualada. Els gallecs i el conjunt reusenc disputaran la primera semifinal aquesta tarda (18.00 h) en la repetició de la semifinal de l’any passat en què el Liceo es va imposar per la mínima. El Barça i l’Igualada completaran les semifinals (20.30 h).

En l’edició de l’any passat els tres partits van finalitzar amb el mateix resultat de 3-2, i el títol va ser per al Liceo en la final contra el Barça gràcies a un gol a deu segons del final. En les últimes quatre edicions de la supercopa no s’ha repetit el campió i s’han anat alternant el Barça i el Liceo. Els blaugrana busquen el segon títol de la temporada després de guanyar la lliga catalana.

ALTERNANÇA

En les últimes quatre edicions el Barça i el Liceo s’han alternat en el títol
Semifinals (avui)
Reus - Liceo 18.00 h
Barça - Igualada 20.30 h
Final (demà)
Els dos guanyadors 20.15 h
Pavelló
Les Comes d’Igualada

Dues baixes importants per lesió

Els roig-i-negres i els blaugrana arriben a les semifinals amb una baixa important en cada un dels equips que s’han produït en les darreres hores. En un entrenament d’aquesta setmana el jugador roig-i-negre César Carballeira es va fracturar la tíbia i el peroné i va passar per la sala d’operacions. Encara no s’ha concretat el temps de baixa. En el conjunt blaugrana, Pau Bargalló es va fer una fractura al polze de la mà esquerra i estarà tres setmanes de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)