OK Lliga

Es retira Rubén Ruiz, l’autor del primer gol del Palafrugell a l’OK Lliga

Hoquei sobre patins.

El jugador del Corredor-Mató Palafrugell Rubén Ruiz penja els patins amb 25 anys. Ruiz ha jugat 24 partits aquesta temporada i ha fet dos gols. Va marcar contra el Caldes el primer gol del club en l’OK Lliga l’octubre de 2017. El partit també va suposar el primer triomf (3-2) de la història de l’entitat en la màxima categoria. “He complert un somni: des de petit mirava els partits de l’OK Lliga per la televisió i somiava arribar-hi”, declarava el jugador després de la fita obtinguda.

Per un altre costat, el club ha anunciat que no renova al porter Joel Palacín. L’equip empordanès s’havia assegurat en els darrers dies la continuïtat del porter Marcel Luzón i dels jugadors de pista Marc Figa, Xavier Aldrich, Sergi Canet i Borja Ramon.

Seguint amb el mercat de l’OK Lliga. El capità del Voltregà Stern-Motor, Eric Vargas, ha renovat amb el conjunt osonenc. Té 29 anys, fa fet 9 gols i ha estat una peça bàsica en l’equip aquest curs, en el qual ha exhibit la seva velocitat habitual. Aquest migdia, l’entitat també ha fet pública la renovació del defensa Aleix Molas, que ha marcat set gols en la lliga

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)