Més hoquei

HOQUEI SOBRE PATINS

El Reus s'hi posarà el 20 d'agost

El club roig-i-negre encara no sap si viatjarà a l'Argentina per jugar el torneig de San Juan

El Tecnol Reus començarà els entrenaments de pretemporada el 20 d'agost amb sessions de treball al Palau d'Esports, però encara no té definit si podrà desplaçar-se fins a l'Argentina per jugar el torneig de San Juan, la copa Daniel Martinazzo. El primer gran objectiu de l'equip, a finals de setembre, serà el mundial de clubs, que no es farà a la Corunya i ara apunta a Portugal.

En funció de la disponibilitat econòmica del club, la plantilla podria desplaçar-se fins a l'Espluga de Francolí per fer una estada de preparació, però això no es decidirà fins més endavant. El que també està sense tancar és la participació al torneig de San Juan, la copa Daniel Martinazzo. Cal recordar que, quan s'estava preparant la final de la copa intercontinental contra el Petroleros YPF, el president de la Federación Sanjuanina de Patín, Ricardo Sarmiento, va anunciar que convidaven el Reus per tot el que representa. Però ara el problema poden ser les dates. I és que del 5 a l'11 de setembre es farà a Wuppertal (Alemanya) el campionat d'Europa de seleccions i més que previsiblement Marc Gual i Guillem Trabal estaran entre els convocats. L'única possibilitat que el Reus el jugués seria endarrerir les dates del torneig argentí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)