Més hoquei

El Barça guanya la setena

Hoquei sobre patins. Els blaugrana superen un Noia molt lluitador en uns minuts molt inspirats en el segon temps i guanyen el seu setè títol de la Lliga Catalana Frit Ravich

NOIA 3 BARÇA 7

NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa i Pol Manrubia –equip inicial–; Roc Pujadas, Antoni Salvadó, Roger Montserrat, Adrià Ballart i Martí Zapater.BARÇA:Aitor Egurrola, Matías Pascual, Pablo Álvarez, Pau Bargalló i Helder Nunes –equip inicial–; Sergi Panadero, Nil Roca, Ignacio Alabart, Joao Rodrigues i Sergi Fernández.GOLS:0-1 (21’) Pablo Álvarez. 1-1 (22’) Jordi Ferrer. 2-1 (26’) Roc Pujadas. 3-1 (27’) Jordi Ferrer. 3-2 (27’) Joao Rodrigues. 3-3 (30’) Joao Rodrigues, de falta directa. 3-4 (31’) Pau Bargalló. 3-5 (36’) Matías Pascual. 3-6 (39’) Pablo Álvarez. 3-7 (49’) Matías Pascual.ÀRBITRES:D. Calonge i J. Garcia.

El Barça va guanyar per setena vegada la Lliga Catalana Frit Ravich al superar en la final un Noia Freixenet molt lluitador. Els blaugrana no ho van tenir gens fàcil per aconseguir el títol, el tercer de manera consecutiva, ja que els de Sant Sadurní van plantar cara en la primera meitat i es van avançar amb un 3-1 en l’inici de la segona. La reacció del Barça va ser de campió, va capgirar el partit i va guanyar la final.

La primera meitat va ser molt anivellada, amb els dos equips buscant l’atac i disposant d’ocasions. Ni el Noia ni el Barça van poder imposar el seu domini en el joc i els dos porters, Aitor Egurrola i Xus Fernández, van haver de fer intervencions de mèrit. El Barça va incrementar la pressió en atac i en el minut 18 Sergi Panadero va enviar una bola al pal. Tres minuts després una gran assistència de Pau Bargalló va servir perquè Pablo Álvarez marqués el 0-1. Els de Sant Sadurní, però, van reaccionar de manera immediata i un minut després Jordi Ferrer va intentar posar la bola dins l’àrea perquè un company la rematés però ningú la va tocar i, enganyant tothom, va entrar a la porteria. Amb aquest empat a un es va arribar al descans.

L’inici de la segona meitat va ser trepidant i ple de gols. En els primers sis minuts ja se n’havien marcat cinc. Primer va ser el Noia que en un minut i mig va aconseguir dos gols en dues accions de Roc Pujades, primer marcant i després fent la passada a Jordi Ferrer, que va transformar el 3-1. La reacció blaugrana va ser immediata. Vuit segons després João Rodrigues va escurçar diferències amb una rematada dins l’àrea, i després que Pau Bargalló desaprofités una falta directa per les deu faltes del conjunt de Sant Sadurní, João Rodrigues va tornar a marcat, aquest cop de falta directa, i va empatar la final. Pau Bargalló va ser l’encarregat de tornar a posar al davant en el marcador e conjunt blaugrana amb el 3-4 en el minut 6 de la segona meitat. A partir d’aquell instant el Barça va començar a decantar la final a favor seu amb el 3-5 de Matías Pascual en el minut 36. Poc després el Noia va desaprofitar una falta directa per les deu faltes del Barça, i tot seguit els blaugrana van marcar el 3-6 en una acció de Pablo Álvarez. Matías Pascual va sentenciar l’enfrontament a un minut del final amb el 3-7 definitiu.