Més hoquei

La federació organitza la I Lliga Catalana Femenina

Hoquei sobre patins.

La Federació Catalana de Patinatge organitzarà la I Hoquei Lliga Catalana Femenina (HLCF), seguint els protocols i mesures de seguretat de la fase de represa publicats el passat 31 de juliol.

Hi participaran els vuit equips de l’OK Lliga Femenina 2019-2020 que estaven millor classificats en finalitzar la primera volta de la competició. Els quarts de final es disputaran en format d’anada i tornada entre el 12 i el 17 de setembre, i els emparellaments han estat designats seguint criteris de proximitat geogràfica: QF1: CP Voltregà - CHP Bigues i Riells; QF2: Girona CH – CP Manlleu; QF3: CH Vila-sana – CH Cerdanyola i QF4: CP Vilanova – HC Palau

Els vencedors de la primera ronda eliminatòria accediran a la F4 que els dies 19 i 20 de setembre, dates lliures en el calendari després de la suspensió de la copa de la Reina, es jugarà al pavelló Maria Víctor de Palau-Solità i Plegamans, on es disputaran les semifinals (18.00 i 20.30 h) i la final (17.00 h) a partit únic. Els partits seran retransmesos pel canal Esport3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)