Internacional

Suspensions globalitzades

Hoquei sobre patins. L’OK Lliga ha ajornat onze partits, França tanca fins al 2021 i a Itàlia se n’han deixat de jugar cinc. Portugal va aturar l’hoquei el cap de setmana passat però l’ha reprès

La situació de les principals lligues europees d’hoquei sobre patins és crítica. França primer va tancar les pistes de la lliga N-1 fins passat Tots Sants, però la setmana passada va tirar pel dret i va anunciar que no hi hauria partits fins al 2021. Suïssa també ha abaixat la persiana fins al 30 de novembre, per veure si el temporal de la segona onada de la Covid-19 es tempera. A Itàlia, les tres primeres jornades es van jugar amb normalitat, però en la quarta es van suspendre dos partits i el darrer cap de setmana –cinquena jornada– quatre dels sis previstos apareixien amb el distintiu vermell d’ajornats. En la primera divisió portuguesa només es van ajornar el Porto-Braga i el Braga-J. Viana en les cinc primeres. Però la sisena jornada, prevista inicialment per al cap de setmana passat, es va suspendre íntegrament per la decisió del govern portuguès d’aturar l’esport no professional, una prohibició que dilluns va aixecar. Els partits es recuperaran l’11 de novembre. Per la seva banda, l’OK Lliga, que va començar tan bé com els sorprenents col·legis, té cada vegada més partits suspesos –onze fins ara en sis jornades–i la situació és caòtica. La normativa específica d’afectació de la Covid-19 acordada per la federació i l’Associació de Clubs conclou que la lliga es donarà per acabada si s’han jugat un mínim de 15 partits, és a dir tota la primera volta.

A Europa, el comitè va adoptar mesures dràstiques i va anunciar la suspensió fins al 2021. Tant les lligues europees masculina i femenina com la Europe Cup hauran de fer canvis de format.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)