OK Lliga

El Manlleu, el Palau i el Voltregà no fallen i el Girona obté el primer triomf

El Magic Studio Manlleu va obtenir un triomf molt valuós a la complicada pista del Telecable Gijón (3-4) en la setena jornada de l’OK Lliga femenina, que es va disputar íntegrament, un fet que no succeïa des de la tercera jornada. Díez (2), Castellví i López van fer els gols de les catalanes, que lideren el grup A amb ma de ferro: 6/6. El Cerdanyola, que va apallissar l’Alcorcón (10-0), és segon amb 16 punts i tercer és el Telecable (13 punts). El Garatge plana Girona, per la seva banda, va sumar contra el Cuencas Mineras (7-2) el primer triomf i els primers punts del curs. Laia Castro va fer tres gols.

En el grup B, tant el Voltregà Stern-Motor com el Generali Palau, líder amb 17 punts i encara invicte, van fer els deures. El conjunt de Palau-solità i Plegamans va tenir feina conta el Sant Cugat (3-2), tercer amb 13 punts. Puigdueta i Florenza van contrarestar les dianes de les visitants Pujadas i Ambrós. El Voltregà, segon del grup B amb 16 punts, va vèncer a la pista del Vilanova (0-2) amb gols d’Arxé i Ramon. el Bigues i Riells va vèncer amb golejada a domicili l’Areces (2-10) amb Cañadó (3) i Borràs (3) molt inspirades, mentre que el Vila-sana va superar per 6-1 l’Igualada amb gols de sis jugadores diferents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)