OK Lliga

El Liceo supera amb nota la prova de Reus i es manté líder de l’OK Lliga

El Deportivo Liceo va sortir reforçat de la sempre complicada pista del Reus (1-3) i manté el lideratge de l’OK Lliga que hauria cedit en cas de perdre. L’encert de Carles Grau sota el pals davant d’un rival sovint letal en atac que vuit dies abans l’havia superat per 7-5 en la semifinals de la supercopa, va ser bàsic. Adroher (2) i Carballeira van segellar el triomf gallec. Àlex Rodríguez va reduir diferències massa tard. El Barça havia fet abans la seva feina amb un triomf incontestable contra el Mataró (11-2).Set dels vuit jugadors de pista blaugrana van marcar –Álvarez (3), Nunes (2), Bargalló (2), Panadero, Rodrigues, Pascual i Llorca. Amb Roca descartat en la convocatòria, l’únic que no va sucar va ser Alabart. Per part dels maresmencs, els gols els van fer Lladó i Cantero.

Els 4 gols de Jepi Selva –2/2 en directes–van catapultar el Lleida Llista contra el Lloret Vila Esportiva (7-3) en un partit jugat mentre nevava a Bell-lloc. Els d’Albert Folguera acaronen ser caps de sèrie en la copa. Cañellas i Sergi Folguera van completar la golejada local, mentre que González (2) i Thiel es van reivindicar de nou com els jugadors més perillosos dels selvatans. El Voltregà, per la seva banda, va frenar la progressió del Taradell (1-2) amb gols de Vargas i Teixidó i fa un gran pas per classificar-se per jugar la copa. El gol dels locals, que venien d’assaltar la pista del Vic, el va fer Dani Rodríguez transformant una falta directe i constatant el seu gran moment en la bola aturada. Ha marcat els últims quatre intents.

El Girona, per la seva banda, va vèncer a la gelida pista del cuer, el Vic, remuntant un primer gol advers i amb David Gelmà molt inspirat –4 gols, un de penal i un altre de directa– i té a tocar la copa. El debut de Joseph amb el Girona va ser el somiat. Tot just sortir, va rematar al segon pal una assistència precisa de Palacín (1-2). L’altre gol visitant el va fer Gurri (1-4) en superioritat. Els gols osonencs van ser obra de Sánchez de falta directa i de Ramírez.

Pel que fa als dos partits jugats dissabte, el Recam Làser Caldes va remuntar un 0-2 advers contra el Vendrell i va signar la seva primera victòria de l’any. Amb aquests tres punts, els calderins s’asseguren la classificació per a la copa, i els cinc primers ja tenen la plaça. El Vendrell es va situar amb un 0-2 en el minut 16 i va arribar al descans amb avantatge (1-2). En la segona meitat, el Caldes va anivellar el partit, i dos gols de Cristian Rodríguez van donar una treballada victòria a l’equip. L’Igualada Rigat va guanyar el Palafrugell pel mateix resultat (4-2). Els igualadins van marcar dos gols en els primers 25 segons, en els dos primers atacs que van fer. Yeste (2), Pla i Bars van ser els autors dels gols dels locals. Ceschin i Figa van fer els dels visitants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)