OK Lliga

El Manlleu solidifica el lideratge en el grup B de l’OK Lliga

El Manlleu va fer un cop de puny damunt la taula a la pista del Cerdanyola (2-5) i s’aferma encara més en el lideratge del grup B de l’OK Lliga. El triomf davant del segon classificat va dur el segell d’Anna Casaramona, que va fer un trio de gols. Nara López i Maria Díez també van foradar la porteria local, mentre que per part de les vallesanes van marcar Adriana Gutiérrez i Gemma Solé. Cinc gols de Raquel Bernadas en una actuació memorable van catapultar l’Igualada Femení al triomf per 7-8 a la pista de l’Areces en el grup B . La jove local de 19 anys Adriana Garcia va replicar amb 4 gols. Patrícia Miret (2) i Mar Franci van arrodonir el compte golejador del conjunt de Toni Aranda. També en el grup B, el Sant Cugat va vèncer a la pista de l’Esneca Vila-sana (0-2) amb gols de Laia Paredes i Aida Anton i se situa quart incrementant les seves possibilitats d’accedir a la copa. En principi, els quatre primers de cada grup al final de la primera volta –falta una jornada– jugaran la copa del 10 al 13 de juny. Els tres primers de cada grup ja hi estan classificats.

El Garatge Plana Girona, per la seva banda, va derrotar dissabte per 5-2 el Borbolla i va sumar el seu quart triomf, que el manté viu en la lluita per jugar la copa. Els gols del conjunt d’Andreu Graupera els van fer Laura Vall (2), Alba Romaguera, Estel Forns i Xantal Piqué.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)