OK Lliga

El Liceo té feina contra el Lleida però celebra el títol d’hivern

El Deportivo Liceo no ha fallat contra el Lleida Llista (2-1) en un partit incert –0-0 a la mitja part–i tanca la primera volta líder i campió d’hivern, amb tres punts més que el Barça, que ha vençut el Voltregà a domicili (1-5) en la quinzena i darrera jornada de la primera volta de l’OK Lliga. Oruste (35’) i Adroher (46’) , de falta directa, han fet els gols. Els de Folguera han estat de pega amb els pals i han desaprofitar dues directes intentades per Selva, la primera al travesser. Vives ha marcat a 20 segons del final. El Barça ha encarrilat el duel de seguida amb un gol de Bargalló (6’). Álvarez ha fet el segon, Bargalló ha repetit i també han marcat Roca i Llorca. Font ha fet el gol de l’honor.

La jornada havia d’esclarir una mica més els equips que han de jugar la copa. Amb el Liceo, el Barça, el Lleida, el Reus, el Caldes i el Voltregà ja classificats, el Girona tenia la paella pel mànec, però el partit que havia de jugar a casa contra el Calafell s’ha suspès per un positiu a les files penedesenques. Amb el Vendrell-Reus també ajornat, no s’han decidit els quatre caps de sèrie de la copa. El Liceo i el Barça tenen el privilegi assegurat i i el Caldes, que ha derrotat per 4-7 el Noia, que ha jugat en l’exili de Calafell, s’ha convertit també matemàticament en cap de sèrie. El Reus i el Lleida es jugaran l’altre plaça. Rosa (3), Miras (3) –2/2 en penals– i Rodríguez han estat els autors del gols del Caldes. Costa (2), Ballart i Esteller han afegit incertesa en un duel frenètic. El Noia fa un pas erere però manté les seves aspiracions de jugar la copa.

El Palafrugell, per la seva banda, ha constatat davant del Taradell la seva gran primera volta (3-1) –Canet, Abeal i Aldrich–i segueix aspirant a la copa, condició que compateix amb el Girona, el Noia el Calafell quan falten dues places per assignar. Els osonencs ja n’han quedat exclosos.

Pel que fa al dos partits sense afectació en la copa, el lloret ha derrotat l’Igualada per 5-3 amb gols de Marc González (3), Plaza i Farré. Vives (2) i Baliu han materialitzat les dianes arlequinades. És el segon triomf del conjunt selvatà. El Vic, per la seva banda, ha obtingut el sue tercer triomf del curs a Mataró davant del cuer (2-5). Tirso Gómez (3), Met Molas i Oriol Ramírez han neutralitzat les dianes d’Àlex Cantero i Erik Gual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)