OK Lliga

El Noia venç el Lleida amb tres gols de Manrubia (1-4)

Hoquei patins. El Caldes supera el Calafell (4-2) en un partit disputat

El Noia va sorprendre el Lleida a domicili i el va guanyar per 1-4, amb un Manrubia molt encertat de cara a porteria, marcant els tres primers gols del seu equip. Els de Sant Sadurní es van avançar en la primera meitat (0-1) i en la segona van ampliar el marcador fins al 0-4 –gol de Ballart–, davant un Lleida que desaprofitava les seves bones ocasions. Només a set minuts del final Selva va retallar una mica les diferències.

En l’altre partit de la 17a jornada que es va disputar ahir, el Caldes va superar el Calafell per 4-2. Els locals van dominar el primer temps (3-0) i van arribar al descans amb un 3-1. En la segona meitat el Calafell va millorar, va posar en problemes els calderins (3-2) i va tenir ocasions per empatar. No ho va poder fer i va caure derrotat per 4-2. Rodríguez i Rosa van marcar dos gols cada un pel Caldes, i Gabarró i Xaus van marcar pel Calafell.