OK Lliga

El Lleida es rescabala contra el Calafell i el Taradell ressuscita

Hoquei sobre patins. El Taradell perdia a casa contra el Noia per 1-3 a 4:51 i esgarrapa un empat

El Lleida Llista, que en les quatre últimes jornades havia perdut tres partits i només havia sumat un punt a la pista del Vendrell, es va rescabalar amb un triomf contundent contra el Calafell per 5-0 –4-0 a la mitja part–, amb dos gols de Sergi Folguera, dos d’Andreu Tomàs i un d’Uri Vives, que va rematar la feina en el segon temps.

Semblava que el Noia Freixenet s’havia refet a Taradell de la derrota de la jornada anterior contra l’Igualada. L’equip de Ferran López va saber treure profit de la bola aturada, amb un penal marcat per Costa i una falta directa executada amb intel·ligència per Manrubia per sota les cames de Dalmau. També va marcar Jordi Ferrer. El primer gol local el va fer Víctor Crespo (1-1). Amb 1-3 i a només 4:51 del final, Dani Rodríguez va fer el 2-3 de falta directa, i Casadevall va confirmar la reacció a 1:34 del final (3-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)