OK Lliga

El Vic, un històric, perd a Taradell i queda sentenciat al descens

La derrota del Vic en el derbi comarcal a la pista del Taradell (5-1) el va deixar a només un punt del descens de l’OK Lliga, quan encara li queden cinc partits per jugar. El conjunt osonenc és un club històric de la màxima categoria i hi ha jugat les últimes 31 temporades consecutives i que en els últims anys havia celebrat diversos títols –4 copes, 2 Supercopes, 1 Intercontinental i 1 CERS–, a més de jugar dues finals de la lliga europea i una altra de la CERS. El seu últim descens va ser la campanya 1988/89. El Taradell es va retrobar amb la victòria després de cinc partits sense guanyar. Va dominar des de l’inici i van destacar, amb dos gols, Dani Rodríguez i Víctor Crespo. El Reus va golejar sense problemes el Voltregà per 5-0 en un partit en què es va avançar molt aviat i va sentenciar en la segona meitat. Àlex Rodríguez i Marc Julià van marcar dos gols cadascun i van capitalitzar la revenja del partit de la primera volta en què els osonenc ses van imposar per 6-0. El Noia, per la seva banda, també es va desfer del Vendrell, però per un resultat més curt de 2-0. Els de Sant Sadurní van dominar més i van desaprofitar un penal i dues faltes directes. Roc Pujadas va fer els dos gols i Pol Manrubia va donar les dues assistències.

El Liceo continua sense cedir punts i perseguint el Barça, i va guanyar a la pista del Girona (1-3). Els gironins no van poder fer res davant el joc intens dels gallecs, que van marcar dols gols en deu segons i van sentenciar el partit. El Girona va tenir les seves ocasions, però només va marcar de penal al final. El Barça, per la seva banda,a va fer els deures divendres a Igualada (1-5) i fa camí cap al títol de l’OK Lliga quan només li falten quatre partits per al final. L’equip d’Edu Castro es va rescabalar de la dolorosa eliminació europea. Els blaugrana van obrir la llauna ben aviat amb un gol de penal de Rodrigues (20’) i van arribar al descans amb 0-2 gràcies un gol d’Alabart (12’). Rodrigues va sentenciar a l’inici del segon període (26’). Pascual, Llorca. Bars, de falta directa, va fer el gol de l’honor dels locals.

El Lleida Llista, pe la seva banda, va obtenir diumenge un triomf clar davant del ja descendit Mataró (6-0). Oriol Vives (2), Sergi Duch (2), Andreu Tomàs i Jepi Selva van ser els autors dels gols dels locals, que guanyaven per 2-0 en la primera part.

Per un altre costat, el Noia rebrà demà el Reus (20 h) en el partit ajornat de la setzena jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)