Lliga Europea

El Generali Palau guanya la seva primera Lliga europea

Ha derrotat en una gran final el Voltregà Stern Motor per un clar 6-1

El Generali Palau ha guanyat brillantment la seva primera lliga europea al derrotar en la final el Voltregà Stern Motor per 6-1. Les vallesanes ho han fet davant la seva afició en la final a vuit que s’ha disputat en el pavelló Maria Víctor de Palau-Solità i Plegamans. Era la segona vegada que el Palau arribava a la final, l’altre va ser al 2019 i també contra el Voltregà, i s’ha emportat el títol en un gran partit.

El joc ràpid i la intensitat han sigut la tònica dels primers minuts de la final. Els dos equips han començat a tenir ocasions i les porteres han fet les primeres aturades destacades. El Palau ha dominat més i el Voltregà ha buscat una més el contraatac. En el minut 16 una recuperació de la bola en l’inici de l’atac del Voltregà ha permès a la golejadora Aina Florenza marcar l’1-0. Les de Sant Hipòlit han empatat de penal a quatre minuts de descans gràcies a Esther Vistos, però dos minut després hi ha hagut un altre penal, aquest cop a favor del Palau. Vanessa Garcia no l’ha marcat, però ha aprofitar el refús per tornar a avançar al seu equip (2-1). El tercer penal en aquests darrers minuts del primer temps ha arribat a 32 segons del final i aquest cop Esther Vistos no ha pogut tornar a empatar.

En l’inici de la segona meitat el Palau s’ha distanciat en el marcador amb dos gols molt seguits, de Laura Puigdueta i Carla Fontdegloria (4-1). Les osonenques han intentar reduir el marcador, però les vallesanes han estat molt bé en defensa. i han aprofitat les seves ocasions en atac i ha sentenciat amb el 6-1 després dels gols d’Aina Florenza i Laura Puigdueta. El Voltregà ha disposat d’una falta directa a tres minuts del final, però la portera Laura Vicente, molt bé tot el partit, l’ha aturat, i el Palau s’ha emportat el títol.