Copa

El Manlleu trenca la condició d’invicte del Palau (5-2) i aixeca el títol amb tot el mereixement

El Generali Palau ha perdut la condició d’invicte precisament en el darrer partit del curs davant d’un Manlleu molt sòlid, amb la portera Fernanda Hidalgo molt ferma, i mortífer al contraatac, que ha aixecat, amb tot el mereixement del món, la segona copa de la seva història en la seva tercera final (5-2). La primera la va celebrar el 2015. El mèrit s’amplifica pel fet que l’equip de Jordi Boada havia perdut els cinc partits jugats davant de les vallesanes, les campiones d’Europa, aquesta temporada. Anna Casaramona, amb tres gols i una assistència i marcant sempre el ritme oportú, ha estat la jugadora més determinant del partit.

Díez ha amenaçat ben aviat amb un llançament al pal. En el rebuig, els àrbitres han assenyalat penal. Ella mateixa l’ha llançat a fora. En l’acció posterior, però, Casaramona ha sortit esperitada al contraatac aprofitant la tanca per superar una rival i ha superat Vicente en una gran acció (1-0 en el 5’). Temps mort d’Ivan Jaquierz. Fontdeglòria he empatat de penal (1-1 en el 8’). La bola ha tocat al pal però ha entrat després de tocar en la portera Hidalgo. La xilena s’ha vist sorpresa per l’acció de Ferrón per darrera la porteria (1-2 en el 11’). Gurri ha tingut l’empat per les osonenques en un rebuig (20’). Díez no ha perdonat (21’) i ha fet el seu setè gol en la copa rematant amb molta habilitat el servei de Casaramona en una transició molt ràpida (2-2). A 59 segons del final del primer temps, el recital de visió de joc de Casaramona i la capacitat de resolució de López han permès al Manlleu situar-se de nou per davant (3-2).

El Palau ha pressionat d’entrada amb insistència en el segon temps, però Casaramona ha clavat el 4-2 combinant amb Anglada en un altre contraatac que ha començar a aclarir el destí de la final. La proposta desesperada i lògica del Palau ha generat un escenari de constants atacs ràpids i curts, però el Manlleu ha mantingut la fermesa al darrera i ha rematat la feina amb un golàs impressionant de Casaramona, un coast to coast en què ha marxat de les quatre rivals i ha marcat recolzant-se en Díez (5-2). Busquets ha fet ressonar el pal en l’últim minut i les jugadores del Manlleu s’han llançat a terra a celebrar la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)