Copa

El gran dia del Manlleu

Hoquei sobre patins. Copa femenina.L’equip de Jordi Boada sotmet amb defensa i contraatac el Palau i li trenca la condició d’invicte en una final en què Casarramona meravella

Manlleu 5 Palau 2

MAGIC STUDIO MANLLEU:Hidalgo, López, Casarramona, Castellví i Díez -equip inicial-; Gurri i Anglada.GENERALI PALAU:Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Fontdeglòria -equip inicial-; Colomer i Ferrón.GOLS:1-0 (5’) Casarramona. 1-1 (8’) Fontdeglòria, de penal. 1-2 (11’) Ferrón. 2-2 (21’) Díez. 3-2 (24’) López. 4-2 (34’) Casarramona. 5-2 (47’) Casarramona.ÀRBITRES:T. Pardo i Í. López.FALTES:9 el Manlleu i 4 el Palau.

El Generali Palau va perdre ahir la condició d’invicte precisament en el darrer partit del curs contra un Manlleu sòlid i mortífer al contraatac, que va aixecar, amb tot el mereixement del món, la segona copa de la seva història en la seva tercera final (5-2). La primera la va celebrar el 2015. L’equip de Jordi Boada havia perdut els cinc partits jugats contra les vallesanes, però ahir va minimitzar el rival amb un bon plantejament tàctic i va rendibilitzar el talent de les seves jugadores, amb un partit superb d’Anna Casarramona: 3 gols i una assistència

Díez va amenaçar ben aviat amb un tir al pal i va llançar un penal a fora (5’). En l’acció posterior,Casarramona va sortir esperitada al contraatac aprofitant la tanca per driblar una rival i va batre Vicente (1-0). Fontdeglòria va empatat de penal (1-1 en el 8’). La bola va tocar al pal però va entrar després de rebotar en la portera Hidalgo. El Palau va perseverar i Ferrón va sorprendre per darrere la porteria (1-2 ). Díez no va perdonar (21’) i va clavar el seu setè gol en la copa rematant amb molta habilitat el servei de Casarramona (2-2). A 59 segons del final del primer temps, el recital de visió de joc de Casarramona i la capacitat de resolució de López van ressituar el Manlleu (3-2). El Palau va pressionar amb insistència en el segon temps, però Casaramona va clavar el 4-2 combinant amb Anglada en un altre contraatac i va rematar la feina amb un coast to coast marxant de les quatre rivals i va marcar recolzant-se en Díez (5-2). De traca i mocador.

Quarts de final
Voltregà- Sant Cugat 3 - 1
Manlleu - Telecable 6 - 4
Cerdanyola – Las Rozas 7 - 5
Palau - Bigues i Riells 8 - 2
Semifinals
Manlleu - Voltregà 6 - 0
Palau - Cerdanyola 4 - 3
Final
Manlleu - Palau
5 - 2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)