OK Lliga

El Palafrugell segella la permanència en l’OK Lliga

Hoquei patins. Empata a Vilafranca i fa valer el 5-3 del partit d’anada

Vilafranca 3 Palafrugell 3

VILAFRANCA CAPITAL DEL VI:Arellano, Vázquez, Ribas, J. Aragonès i Villares -equip inicial-; R. Martí, E. Martí, Candamio i Insenser.PALAFRUGELL:Luzón, Ceschin, Figa, Ramon i Canet -equip inicial-; Abeal, Aldrich, Gelmà i Viella.GOLS:1-0 (7’) Ribas. 1-1 (15’) Abeal. 2-1 (34’) Aragonès, de penal. 2-2 (48’) Ramon. 2-3 (49’) Canet. 3-3 (49’) Villares.ÀRBITRES:G. Sandoval i E. Ribas. Blava a Candamio.FALTES:10 del Vilaf. i 5 del Palafr.

El Palafrugell ha esgarrapat un empat valuós a la pista del Vilafranca Capital del Vi (3-3) i ha segellat la permanència en l’OK Lliga en la tornada del play-out, fent valer el 5-3 de l’anada. Els vilafranquins continuaran en l’OK Lliga Plata. Els locals han anat al davant dos cops –1-0 i 2-1– però mai no han marxat de dos gols, la diferència que hauria provocat una pròrroga. El conjunt de Xevi Garcia s’ha avançat per primer cop amb el 2-3 marcat per Canet, i Villares ha establert el 3-3 definitiu. Els tres darrers gols s’han fet en els dos últims minuts i els dos darrers, en l’últim.