OK Lliga

Les OK Lligues masculina i femenina tindran ‘play-off’

S’ha celebrat l’assemblea general ordinària de la federació espanyola

L’assemblea general ordinària de la Federació Espanyola de Patinatge s’ha celebrat avui en la seu del Comitè Olímpic Espanyol de manera telemàtica. Abans de l’inici s’ha fet un minut de silenci per les morts que hi han hagut en l’últim any en el mon del patinatge, en especial dels expresidents Antoni Martra i Josep Maria Ignacio, i de l’històric ex porter de la selecció espanyola, ex seleccionador estatal i ex vicepresident Carlos Trullols.

S’han aprovat els calendaris de competicions de les diferents modalitats i en l’hoquei sobre patins els més destacats han estat que hi haurà play-off per decidir el campió en les OK Lligues masculina i femenina. L’OK Lliga masculina començarà el 2 d’octubre i finalitzarà el 21 de juny del 2022. Hi haurà una lliga regular de 14 equips i els vuit millors disputaran el play-off pel títol. Baixaran tres equips, dos directament, i l’11è i el 12è jugaran un play-out. L’OK Lliga femenina s’iniciarà el 25 de setembre i acabarà el 12 de juny del 2022. Es disputarà una lliga regular de 14 equips i un play-off de 8 o 4 equips depenent de l’europeu de seleccions. Baixaran els tres darrers de la lliga regular.

La copa masculina i femenina es disputarà del 24 al 27 de febrer del 2022. La supercopa iniciarà la temporada el 25 i 26 de setembre, i es crearà la supercopa femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)