OK Lliga

Pablo Álvarez, amb un peu i mig fora del Barça

Hoquei sobre patins. L’argentí no ha acceptat l’oferta de renovació i marxarà al Benfica, posant fi a deu anys d’èxits i molts gols de blaugrana

Pablo Álvarez, el killer de San Juan, no ha acceptat l’oferta de renovació que li ha presentat el Barça i, si no hi ha un gir escènic, posarà fi a un període prolífic de deu anys marcant molts gols i deixant el seu segell d’identitat –arrossegades, segons pals, faltes directes, explosivitat– en el club en què ho ha guanyat tot –31 títols, incloses tres copes d’Europa– des que hi va arribar procedent del Liceo el 2011. Aquesta temporada, el quatre cops pitxitxi de la competició, ha fet 37 gols en l’OK Lliga, el quart millor registre del campionat. Avui, 30 de juny, viurà les seves darreres hores de blaugrana en un desenllaç inesperat. El seu destí el curs vinent serà el Benfica.

Els mitjans portuguesos van publicar divendres la notícia de la proposta en ferm benfiquista sense concretar els anys que li ofereix el club de Lisboa, que tindrà nou entrenador. Nuno Resende serà el substitut del tècnic argentí Alejandro Domínguez. Sigui com vulgui, no és gens habitual que un jugador deixi el Barça amb una oferta per quedar-s’hi, fet que fa pensar que la proposta lusitana és prou sucosa o inclou un període de temps prou llarg, o totes dues coses. Álvarez farà 35 anys al setembre.

Panadero, a punt

La renovació per un any de l’incombustible Sergi Panadero, en canvi, va pel bon camí, i l’anunci de la prolongació del seu contracte és imminent. També van signar anteriorment la continuïtat el davanter portuguès João Rodrigues, que va signar per tres anys tot i que també tenia una oferta per tornar al Benfica, i el porter de 41 anys Aitor Egurrola, que va renovar per un any. El Barça queda amb deu fitxes –aquest curs en tenia onze i Edu Castro feia convocatòria– i no ha transcendit si el club té la intenció de fitxar per cobrir la baixa del davant argentí.

Joseph, cedit al Noia i González, al Valdgano

El jove d’Arenys de Munt 20 anys Àlex Joseph anirà cedit al Noia Freixenet per reforçar encara més la potent plantilla que ha confegit l’equip de Sant Sadurní. Joseph va jugar una temporada i mitja cedit al Lleida Llista –la primera amb un gran rendiment– i va acabar aquest últim curs amb el Girona. El Barça també ha cedit el davanter de Sitges de 20 anys Marc González al Valdagno, per una temporada i una segona d’opcional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)