Més hoquei

Marc Gual despenja l’estic i fitxa pel Forte dei Marmi

L’exjugador, ara delegat del Barça, tornarà a l’hoquei professional per retrobar-se amb Pedro Gil, que arriba a Itàlia procedent de l’Sporting

Marc Gual (Sant Sadurní d’Anoia, 1980), delegat del FC Barcelona d’hoquei sobre patins les dues últimes temporades, despenjarà l’estic per convertir-se un altre cop en jugador professional. Ha arribat a un acord amb el Forte dei Marmi de la lliga italiana, on es retrobarà amb un vell amic, Pedro Gil (41 anys), que hi arriba procedent de l’Sporting, on ha conquerit dues lligues europees en les últimes cinc temporades. Gual i Gil van ser campions d’Europa plegats amb el Reus el 2009.

Gual, format al Noia, va anunciar el maig del 2019 la seva retirada després de jugar vuit temporades en el FC Barcelona, equip amb el qual van guanyar quatre lligues europees essent un jugador determinant amb els diferents entrenadors que va tenir. En el club blaugrana va sumar 26 títols, amb set lligues i cinc copes.

Gual havia arribat al Barça el 2011 precedit d’una fama acreditada tant al Reus com l’any que va estar al Liceo (2009-2010) i va justificar plenament el seu fitxatge exhibint-se com un mig molt complet en la creació i de gran vàlua també en defensa.

A banda de coincidir amb Pedro Gil al Forte també jugarà al costat de dos catalans més, Martí Casas, de Mataró, i Xavi Rubio, de Reus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)